Byggföretag i Åkersberga

Roslagsgruppen är ett kompetent och tryggt alternativ för dig som behöver hjälp med om- och tillbyggnationer i Åkersberga. Vi är en allsidig hantverkare som utför de allra flesta typer av uppdrag, där vår kompetens tillsammans med dina behov leder till ett lyckat resultat. Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor eller om du önskar ett prisförslag på ditt projekt. Välkommen!

Ett komplett val av hantverkare i Åkersberga

Roslagsgruppen har många lyckade uppdrag i bagaget efter en lång tid i branschen, samtidigt som vi är nyfikna på nya utmaningar. 30 års erfarenhet som företag har skapat en rutin som gör att vi är effektiva och trygga i arbetet, på så sätt kan du känna dig trygg när du anlitar oss för om- och tillbyggnationer i Åkersberga.

Allt på samma ställe

Hos oss har vi samlat snickare, rörmokare, målare, plattsättare och elektriker på ett och samma ställe. Givetvis har vi alla de certifieringar och utbildningar som krävs för exempelvis våtrumsarbeten och dylikt. Det gör att du som kund enbart behöver ha kontakt med oss, oavsett om du vill renovera köket, måla om, byta tak eller bygga ut huset. Vi ser till att planera och genomföra hela processen medan du förlitar dig på att vi får jobbet gjort med bästa möjliga resultat.

Ta kontakt med oss på Roslagsgruppen när du vill utföra tillbyggnationer och ombyggnationer i Åkersberga. Vi gör alltid vårt bästa för att tillgodose dina behov för ett lyckat samarbete!

Våra öppettider

Måndag - Torsdag: 9:00 - 17:00
Lunch: 12:00 - 13:00

Fredag: 9:00 - 14:00
Ej lunchstängt

Lördag & Söndag: Stängt