Byggföretag i Danderyd

Välkommen till en komplett och erfaren hantverkare i Stockholm med omnejd! Roslagsgruppen har som byggföretag över 30 års erfarenhet av om- och tillbyggnationer i Danderyd med allt vad det innebär. Hos oss kan du få hjälp med alltifrån en totalentreprenad till att installera ett nytt kök eller badrum, tillsammans med dig ser vi till att hitta en lösning som matchar dina behov och önskemål. Kontakta oss om du har några frågor, eller om du vill ha ett prisförslag redan idag.

Ett byggföretag med bra service & kvalitet i Danderyd

Något som är viktigt när man anlitar en hantverkare är att det ska kännas rätt: service, tillgänglighet och kompetens ska möta dina förväntningar. Oavsett vad du behöver hjälp med när du anlitar oss som byggföretag i Danderyd kan vi försäkra dig om att jobbet utförs med kvalitet och omsorg in i minsta detalj. Och trots en inarbetat rutin i arbetet är vi flexibla för att på bästa sätt tillgodose dina behov.

Med oss blir det enklare

Genom att anlita oss som byggföretag i Danderyd behöver du aldrig kontakta någon annan. Vi på Roslagsgruppen har nämligen samlat snickare, elektriker, plattsättare och rörmokare i samma företag. Vi planerar och utför arbetet själva utan att ta hjälp av någon underentreprenör, på så sätt förkortas ledtiderna samtidigt som du kan känna dig trygg med att allt utförs korrekt.

Vänd dig till Roslagsgruppen när du behöver ett bra byggföretag för alla typer av ombyggnationer och tillbyggnationer i Danderyd, välkommen!

Våra öppettider

Måndag - Torsdag: 9:00 - 17:00
Lunch: 12:00 - 13:00

Fredag: 9:00 - 14:00
Ej lunchstängt

Lördag & Söndag: Stängt