Byggföretag på Lidingö

Eftersöker du ett byggföretag på Lidingö kan vi på Roslagsgruppen hjälpa dig. Vår verksamhet tog fart 1978 och vet av erfarenhet att inget uppdrag är det andra likt där önskemål och behov kan se väldigt olika ut. Det kan handla om ett mindre detaljarbete, till en stor och omfattande totalrenovering.

Som byggföretag på Lidingö utför vi de flesta typer av arbeten och besitter gedigen erfarenhet och kunskap. För oss är det viktigt att du blir nöjd och i varje uppdrag vi tar oss an strävar vi alltid efter att leverera slående resultat. Precis som du vill ha det.

Därför ska du välja Roslagsgruppen som byggföretag

  • Lång erfarenhet – företaget grundades 1978.

  • Gedigen expertis – från mindre detaljarbeten, till totalrenoveringar.

  • Gott renommé – både inom branschen och bland kunder.

  • Stor kundkrets – privatpersoner som företag.

Välj rätt byggföretag

Beroende på vilken typ av arbete du behöver hjälp med och i vilken omfattning finns det många aktörer att välja mellan. Vad som är viktigt att ha i åtanke när man gör sitt val är att se till att välja ett seriöst byggföretag med korrekt behörighet som har ett gott renommé från tidigare arbeten och inom branschen.

När man väl bestämmer sig för att renovera väcks ofta en hel del funderingar. Speciellt när det handlar om att välja det rätta byggföretaget för komplexa processer som kräver ett öga för detaljer, känsla för finess och förmågan att tänka hållbart.

Dina önskemål är viktiga

Innan du tar kontakt med oss rekommenderar vi att du innan tänker över vad du vill uppnå med att anlita ett byggföretag. Allt från funktion till design. Med det som utgångspunkt kan vi snabbare och enklare hjälpa dig att ta fram en potentiell offert som vi i en närmare dialog kan planera processen utifrån.

Har du vidare funderingar angående hur vi på Roslagsgruppen arbetar som byggföretag på Lidingö och hur vi kan hjälpa dig är du hjärtligt välkommen att höra av dig.

Våra öppettider

Måndag - Torsdag: 9:00 - 17:00
Lunch: 12:00 - 13:00

Fredag: 9:00 - 14:00
Ej lunchstängt

Lördag & Söndag: Stängt