En heltäcckande byggare

Vi hjälper dig med allt inom bygg. Vi utför små som stora byggnationer och är ett heltäckande byggentreprenadföretag med brett tjänstutbud.

Anlita oss för husets utsida! Vi utför heltäckande fasadrenoveringar samt takomläggningar.
Vi bygger alla typer av stommar och arbetar med de flesta fasader. Vi utför totalentreprenad samt nyproduktion.
Kök och badrum enligt alla dina önskemål! Inget jobb för stort eller för litet. Välkommen att kontakta oss!
Hjälp med allt inom bygg. Vi har lång erfarenhet av hantverkartjänster, oavsett byggprojekt tar vi alltid ett helhetsansvar.

Tryggt val för nya projekt och ombyggnationer i Sollentuna

När det är dags att renovera eller bygga om står man inför flera val, som vilken entreprenör man bör anlita till exempel. Med över 30 års erfarenhet från branschen har vi som byggföretag många lyckade arbeten i bagaget, och fler framför sig. Oavsett om du vill ha hjälp att bygga nytt kök, måla om fasaden eller bygga ut huset har vi erfarenhet, arbetsstyrka och kompetens att utföra jobbet som du vill ha det. Man skulle kunna säga att vi är tillräckligt små för att vara lyhörda på förändringar, och tillräckligt stora för att ta oss an alla typer av om- och tillbyggnationer i Sollentuna.

Smidigt och effektivt byggföretag

På Roslagsgruppen har vi proffs i alla arbetsområden, i vårt team finns snickare, elektriker, plattsättare och rörmokare. På så vis behöver du enbart anlita oss när du behöver hjälp av ett byggföretag i Sollentuna. Vi planerar och genomför allting på egen hand, det effektiviserar vårt arbete och dina kostnader.

Tveka inte på att höra av dig när du behöver hjälp av ett byggföretag i Sollentuna. Välkommen in till oss!

Byggföretag i Sollentuna