Byggföretag i Sollentuna

Letar du efter ett väletablerat byggföretag i Sollentuna? Roslagsgruppen är en komplett hantverkare som utför alla typer av om- och tillbyggnationer i Sollentuna. Vi har en allsidig kompetens och stor flexibilitet som tillsammans med dig leder till ett lyckat resultat. Ta kontakt med oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig, eller om du redan idag vill ha ett prisförslag på ditt projekt. Välkommen!

Tryggt val för nya projekt och ombyggnationer i Sollentuna

När det är dags att renovera eller bygga om står man inför flera val, som vilken entreprenör man bör anlita till exempel. Med över 30 års erfarenhet från branschen har vi som byggföretag många lyckade arbeten i bagaget, och fler framför sig. Oavsett om du vill ha hjälp att bygga nytt kök, måla om fasaden eller bygga ut huset har vi erfarenhet, arbetsstyrka och kompetens att utföra jobbet som du vill ha det. Man skulle kunna säga att vi är tillräckligt små för att vara lyhörda på förändringar, och tillräckligt stora för att ta oss an alla typer av om- och tillbyggnationer i Sollentuna.

Smidigt och effektivt byggföretag

På Roslagsgruppen har vi proffs i alla arbetsområden, i vårt team finns snickare, elektriker, plattsättare och rörmokare. På så vis behöver du enbart anlita oss när du behöver hjälp av ett byggföretag i Sollentuna. Vi planerar och genomför allting på egen hand, det effektiviserar vårt arbete och dina kostnader.

Tveka inte på att höra av dig när du behöver hjälp av ett byggföretag i Sollentuna. Välkommen in till oss!

Våra öppettider

Måndag - Torsdag: 9:00 - 17:00
Lunch: 12:00 - 13:00

Fredag: 9:00 - 14:00
Ej lunchstängt

Lördag & Söndag: Stängt