Byggföretag i Täby

Roslagsgruppen är ett väletablerat byggföretag med många års erfarenhet. Med allsidig kompetens erbjuder vi tjänster inom alla typer av ombyggnationer och tillbyggnationer i Täby. Ta kontakt med oss om du har några frågor och funderingar, eller vill ha ett prisförslag på dina om- och tillbyggnationer i Täby. Välkommen!

Ett komplett byggföretag i Täby

Till Roslagsgruppen kan du vända dig oavsett vem du är, eller vad du vill att vi ska göra. Vi har nämligen sedan drygt 30 år tillbaka hjälpt såväl privatpersoner som företag med alltifrån köks- och badrumsrenoveringar till fasadrenoveringar och takläggning. Man skulle kunna säga att verksamheten är tillräckligt liten för att vara lyhörda inför dina önskemål, och tillräckligt stor för att ta oss an de allra flesta typer av uppdrag. Därför kan du med trygghet anlita oss som byggföretag i Täby.

Allt på ett och samma ställe

I vårt team har vi rutin, kunskap och arbetsstyrka för att göra vid alla delar i din bostad utan att anlita någon underentreprenör. Det betyder att vi samlat plattsättare, rörmokare, snickare och elektriker på ett och samma ställe, vilket gör arbetet både mer effektivt och mer smidigt. På så sätt kan vi också försäkra dig om att alla om- och tillbyggnationer blir utförda på allra bästa sätt. Givetvis har vi också de certifieringar som krävs för att utföra exempelvis våtarbeten i badrum.

Ta kontakt och berätta för oss vad du behöver hjälp med av vårt byggföretag i Täby! Välkommen!

Våra öppettider

Måndag - Torsdag: 9:00 - 17:00
Lunch: 12:00 - 13:00

Fredag: 9:00 - 14:00
Ej lunchstängt

Lördag & Söndag: Stängt