Byggföretag Vallentuna

Roslagsgruppen är ett komplett byggföretag i Vallentuna för dig som söker en rutinerad och kompetent hantverkare inom ramen för Storstockholm. Med oss blir dina till- och ombyggnationer lite enklare, smidigare och bättre. Ring, maila eller besök oss och berätta hur vi kan hjälpa dig. Välkommen!

Ett smidigt val av byggföretag i Vallentuna

Med över 30 års erfarenhet från branschen kan du förvänta dig att uppdraget blir utfört på allra bästa sätt. Vi håller en hög standard i utförandet och prioriterar kvalitet in i minsta detalj.

Oavsett om du behöver hjälp med att måla om fasaden, montera ett nytt kök, renovera badrummet eller bygga ut huset kan du förlita dig på oss – här har vi nämligen samlat specialister inom varje område. Tveka inte på att anlita oss som byggföretag i Vallentuna.

Ombyggnationer Vallentuna

Vi hjälper dig med ombyggnationer i Vallentuna

Med snickare, takläggare, rörmokare och plattsättare kan vi planera och genomföra alla typer av uppdrag, antingen som totalentreprenör eller vid enskilda jobb. Tillsammans med dig som kund ser vi till att hitta en lösning som passar dina behov, förutsättningar och önskemål – på så sätt blir processen både effektiv och smidig. Nedan följer en lista över våra tjänster som byggföretag i Vallentuna:

  • Badrumsrenovering
  • Köksrenovering
  • Takomläggning
  • Fasadrenovering
  • Måleri och tapetsering

Om du har några frågor eller funderingar kring våra tjänster är du välkommen att kontakta oss. Vi ser givetvis till att anpassa oss för att tillgodose dina specifika önskemål. Tveka inte på att höra av dig!

Nyckelord:
Byggföretag Ombyggnationer Vallentuna

Våra öppettider

Måndag - Torsdag: 9:00 - 17:00
Lunch: 12:00 - 13:00

Fredag: 9:00 - 14:00
Ej lunchstängt

Lördag & Söndag: Stängt