En heltäcckande byggare

Vi hjälper dig med allt inom bygg. Vi utför små som stora byggnationer och är ett heltäckande byggentreprenadföretag med brett tjänstutbud.

Anlita oss för husets utsida! Vi utför heltäckande fasadrenoveringar samt takomläggningar.
Vi bygger alla typer av stommar och arbetar med de flesta fasader. Vi utför totalentreprenad samt nyproduktion.
Kök och badrum enligt alla dina önskemål! Inget jobb för stort eller för litet. Välkommen att kontakta oss!
Hjälp med allt inom bygg. Vi har lång erfarenhet av hantverkartjänster, oavsett byggprojekt tar vi alltid ett helhetsansvar.

Alla typer av fasadputs

Inom Roslagsgruppen finns gedigen kompetens och erfarenhet när det kommer till fasadputs. Vi kan hjälpa dig som fastighetsägare att renovera fasader på dina fastigheter eller dig som privatperson med ditt hus. Kort sagt genomför vi allt från små reparationer, till omfattande renoveringar från grunden.

Valet av putsbruk brukar vanligtvis vara beroende av det befintliga underlaget på fasaden, men vid fasadputs brukar vi enbart använda oss av kalk- och cementbaserat material för bästa möjliga resultat. Vid avfärgning använder vi oss bara av kalkbaserad färg, samt Serponit stänkputs.

Kontakta Roslagsgruppen för ett professionellt resultat

Vi strävar alltid efter hållbara resultat. Då menar vi inte bara kvaliteten vi levererar, utan för oss är det också viktigt med långsiktiga relationer med våra kunder. Med ett brett kundregister har vi med åren samlat många varma kundreferenser som du kan ta del av här på vår hemsida.

Har du eventuella funderingar eller om du är allmänt nyfiken om hur vi kan hjälpa dig med fasadputs på Lidingö så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss på Roslagsgruppen.

Fasadputs Lidingö