Fasadputs på Lidingö

När du eftersöker en hantverkare av utvändig fasadputs på Lidingö kan vi på Roslagsgruppen hjälpa dig. Sedan 1978 har vi renoverat alla möjliga typer av fastigheter och vi åtar oss mer än gärna ett helhetskoncept när vi renoverar fasader.

På Roslagsgruppen utför vi det mesta som rör fasadputs på Lidingö. Det kan handla om allt från nerknackning av befintlig puts och omputsning, till blästring och totalrenoveringar.

Som kund rekommenderar vi att du passar på att undersöka vad du behöver renovera eller förbättra på din husfasad så att du i god tid kan kontakta oss för en offert. Är du osäker får du gärna höra av dig till oss så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig med din fasad.

Därför ska du välja Roslagsgruppen

  • Vi har varit verksamma sedan 1978

  • Gedigen expertis

  • Gott renommé

  • Brett kundregister

Alla typer av fasadputs

Inom Roslagsgruppen finns gedigen kompetens och erfarenhet när det kommer till fasadputs. Vi kan hjälpa dig som fastighetsägare att renovera fasader på dina fastigheter eller dig som privatperson med ditt hus. Kort sagt genomför vi allt från små reparationer, till omfattande renoveringar från grunden.

Valet av putsbruk brukar vanligtvis vara beroende av det befintliga underlaget på fasaden, men vid fasadputs brukar vi enbart använda oss av kalk- och cementbaserat material för bästa möjliga resultat. Vid avfärgning använder vi oss bara av kalkbaserad färg, samt Serponit stänkputs.

Kontakta Roslagsgruppen för ett professionellt resultat

Vi strävar alltid efter hållbara resultat. Då menar vi inte bara kvaliteten vi levererar, utan för oss är det också viktigt med långsiktiga relationer med våra kunder. Med ett brett kundregister har vi med åren samlat många varma kundreferenser som du kan ta del av här på vår hemsida.

Har du eventuella funderingar eller om du är allmänt nyfiken om hur vi kan hjälpa dig med fasadputs på Lidingö så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss på Roslagsgruppen.

Våra öppettider

Måndag - Torsdag: 9:00 - 17:00
Lunch: 12:00 - 13:00

Fredag: 9:00 - 14:00
Ej lunchstängt

Lördag & Söndag: Stängt