En heltäcckande byggare

Vi hjälper dig med allt inom bygg. Vi utför små som stora byggnationer och är ett heltäckande byggentreprenadföretag med brett tjänstutbud.

Anlita oss för husets utsida! Vi utför heltäckande fasadrenoveringar samt takomläggningar.
Vi bygger alla typer av stommar och arbetar med de flesta fasader. Vi utför totalentreprenad samt nyproduktion.
Kök och badrum enligt alla dina önskemål! Inget jobb för stort eller för litet. Välkommen att kontakta oss!
Hjälp med allt inom bygg. Vi har lång erfarenhet av hantverkartjänster, oavsett byggprojekt tar vi alltid ett helhetsansvar.

Att välja rätt hantverkare

Viktigt är att vända sig till en seriös hantverkare, oavsett vad du behöver hjälp med. Komplexa processer som omfattar renovering av olika slag kräver god känsla för finess, ett gott öga för detaljer samt förmågan att tänka långsiktigt.

Med lång erfarenhet och stor kunskap är det för alla våra medarbetare viktigt att du som kund hos oss blir nöjd. Därför strävar vi alltid efter slående resultat- exakt så som du vill ha det.

Som hantverkare på Lidingö är vi en aktör som har totalt ansvar. När du anlitar oss är ambitionen att vi ska kunna göra allt för att det ska kräva så lite av din tid och ansträngning som möjligt.

Därför har vi god kännedom och koll på marknaden och ingår i nära samarbete med andra skickliga hantverkare i närheten, så som plåtslagare vid takomläggning. Detta för att erbjuda bästa möjliga service.

Dina önskemål är viktiga för oss

Vi rekommenderar att du, innan du kontaktar oss, tänker över varför du behöver anlita hantverkare och vad du vill uppnå. Fokusera på vad som är viktigt för dig.

Med det som utgångspunkt kan vi enklare kartlägga hur vi som hantverkare på Lidingö kan hjälpa dig och snabbt ta fram en potentiell offert för processen som vi kan föra en närmare dialog angående.

Hantverkare Lidingö