Köksrenovering och Badrumsrenovering i Täby

Badrum och Kök enligt dina önskemål!

Vi har utfört badrumsrenoveringar sedan 1990. Här är inget jobb för litet, men inte heller för stort. Vi kan renovera den lilla gästtoaletten i sommarstugan, eller bygga om hela ditt stora badrum med ny inredning från golv till tak. Vi ser till att uppdraget sker effektivt med ordning och reda så att du snabbt får tillgång till ditt nya badrum. Eftersom vi har all kompetens i företaget, som plattsättare, rörmokare, snickare och elektriker, är det endast oss du har kontakt med.

Badrumsrenoveringar Norrort

Hos oss hittar du all hjälp och material som du behöver för ditt renoverade badrum, dessutom utför vi gärna arbetet åt dig. Vi erbjuder kostnadseffektiv badrumsrenovering i Täby och övriga Storstockholm som bl.a. i Sollentuna, Vallentuna. Lokal förankring borgar inte bara för riktigt bra priser utan också snabb och punktlig leverans.

Ni behöver enbart anlita oss då vi har all kompetens i företaget såsom plattsättare, rörmokare, snickare och elektriker. En kontakt innebär mindre bekymmer. Företaget är behörigt enligt Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum.

Några av våra leverantörer är Megakakel, Kakeldax, Kakeldesign, Höganäs kakel, Centro Kakel. Vi hjälper även till med beställning av inredning om så önskas. Vi utför totalentreprenad inom badrumsrenoveringar samt nyproduktion.

Vi monterar praktiska och funktionella kök!

Att renovera ett äldre kök är en bra investering som man ofta får tillbaka när huset eller lägenheten säljs. Vi har lång erfarenhet av köksrenovering i Täby, Sollentuna, Vallentuna och övriga Stockholm, när du anlitar oss behöver du inte anlita något annat företag. Vi har all kompetens såsom rörmokare, plattsättare, målare, snickare och elektriker. Allt på en och samma plats.

Vi monterar de flesta typer av kök, från Ikea-kök till arkitektritade drömkök. Vi har ofta totalentreprenaden för köksombyggnaden. Från det att vi kommer ut till dig och tittar och diskuterar till att vi är färdiga har du enbart kontakt med oss. Vi tar även ansvar för el-och VVS-installationerna.