En heltäcckande byggare

Vi hjälper dig med allt inom bygg. Vi utför små som stora byggnationer och är ett heltäckande byggentreprenadföretag med brett tjänstutbud.

Anlita oss för husets utsida! Vi utför heltäckande fasadrenoveringar samt takomläggningar.
Vi bygger alla typer av stommar och arbetar med de flesta fasader. Vi utför totalentreprenad samt nyproduktion.
Kök och badrum enligt alla dina önskemål! Inget jobb för stort eller för litet. Välkommen att kontakta oss!
Hjälp med allt inom bygg. Vi har lång erfarenhet av hantverkartjänster, oavsett byggprojekt tar vi alltid ett helhetsansvar.

Varför du ska välja Roslagsgruppen vid badrumsrenovering

  • Lång erfarenhet – sedan 1978

  • Gedigen kompetens

  • Bra renommé

  • Stor kundkrets

Så går badrumsrenoveringen till

Vid renovering av badrum finns det ingen process som är den andra lik. Varje enskild renovering sker beroende på omfattning i olika steg. Viktigt att ha i åtanke är att man under en längre period inte kommer att ha tillgång till badrummet och att en renovering därför kräver vissa förberedelser.

Först måste all inredning plockas undan. Så som eventuell dekoration, armaturer, skåp, toalettstol och dusch/ badkar. Sedan förses vattenledningarna med avstängningsventiler om sådana inte redan finns.

I regel byts vattenledningsrören ut mot nya, men givetvis finns det möjlighet att spara det befintliga tvättstället, blandare och dylikt om så önskas.

Med dina önskemål som riktlinjer

Dina specifika önskemål styr rivning och återuppbyggnaden, vilket är en process som exempelvis kan innefatta nya väggar och nytt golv. Resterande moment och detaljer byggs samtidigt upp efter väl beprövad branschstandard.

Vi på Roslagsgruppen kan erbjuda den hjälp och det material som kan tänkas behövas för att fullständigt kunna renovera badrum på Lidingö. När du anlitar oss behöver du inte kontakta fler leverantörer. Vi är komplett leverantör och självklart är vi våtrumscertifierade.

Renovera badrum Lidingö