Renovera badrum på Lidingö

Att hitta en hantverkare som även är helhetsleverantör när du ska renovera badrum på Lidingö kan vara svårt. Vanliga funderingar är ofta: Vilka ska man välja? Varför ska man välja dem? Är de prisvärda?

Kort sagt finns det många funderingar som väcks när det är dags att välja en bra hantverkare för renovering av ett komplext område som våtrum. En rekommendation är att kolla aktörens behörighet, vad som sagt om dem och deras renommé.

Vi på Roslagsgruppen har varit verksamma sedan 1978 och har sedan dess tagit oss an en rad badrumsrenoveringar i Storstockholm i olika omfattningar. Med varma rekommendationer från tidigare kundreferenser, vår långa erfarenhet och stora engagemang kan vi lova att vi kan hjälpa dig att renovera ditt badrum på Lidingö precis som du vill.

Varför du ska välja Roslagsgruppen vid badrumsrenovering

  • Lång erfarenhet – sedan 1978

  • Gedigen kompetens

  • Bra renommé

  • Stor kundkrets

Så går badrumsrenoveringen till

Vid renovering av badrum finns det ingen process som är den andra lik. Varje enskild renovering sker beroende på omfattning i olika steg. Viktigt att ha i åtanke är att man under en längre period inte kommer att ha tillgång till badrummet och att en renovering därför kräver vissa förberedelser.

Först måste all inredning plockas undan. Så som eventuell dekoration, armaturer, skåp, toalettstol och dusch/ badkar. Sedan förses vattenledningarna med avstängningsventiler om sådana inte redan finns.

I regel byts vattenledningsrören ut mot nya, men givetvis finns det möjlighet att spara det befintliga tvättstället, blandare och dylikt om så önskas.

Med dina önskemål som riktlinjer

Dina specifika önskemål styr rivning och återuppbyggnaden, vilket är en process som exempelvis kan innefatta nya väggar och nytt golv. Resterande moment och detaljer byggs samtidigt upp efter väl beprövad branschstandard.

Vi på Roslagsgruppen kan erbjuda den hjälp och det material som kan tänkas behövas för att fullständigt kunna renovera badrum på Lidingö. När du anlitar oss behöver du inte kontakta fler leverantörer. Vi är komplett leverantör och självklart är vi våtrumscertifierade.

Våra öppettider

Måndag - Torsdag: 9:00 - 17:00
Lunch: 12:00 - 13:00

Fredag: 9:00 - 14:00
Ej lunchstängt

Lördag & Söndag: Stängt