Renovera kök på Lidingö

När du ska renovera kök på Lidingö finns det många aktörer att vända sig till. Vad som är viktigt att tänka på är att vända sig till en seriös hantverkare med rätt behörighet och ett gott rykte från tidigare arbeten.

När man går i renoveringstankar väcks ofta många funderingar, speciellt när det handlar om att välja rätt hantverkare för renovering av ett komplext rum som köket som dessutom är ett rum som används väldigt flitigt i ett hem.

Inget renoveringsuppdrag är det andra lik och önskemålen kan vara väldigt varierande. Det kan handla om ett mindre detaljarbete, till en större och omfattande totalrenovering. Vi har utfört de flesta typer av arbeten och besitter därmed gedigen erfarenhet.

Detta i kombination med många fina rekommendationer från våra tidigare kunder och stora engagemang för att leverera slående resultat till våra kunder, så vill vi lova att vi kan hjälpa dig att renovera ditt kök på Lidingö. Precis som du vill ha det.

Därför ska du välja Roslagsgruppen

  • Lång erfarenhet

  • Gedigen expertis

  • Gott rykte

  • Bred kundkrets

Ta gärna kontakt med oss – Vi hjälper dig!

På Roslagsgruppen har vi varit verksamma sedan 1978 och har många köksrenoveringar utföra inom Storstockholm i bagaget.

Tänk över vad du vill uppnå med en renovering med ditt kök och vad du önskar gällande funktion och design. Utefter det kan vi snabbt och enkelt hjälpa dig att ta fram en offert som vi sedan kan föra en vidare dialog kring

Om du har andra funderingar, vill ta del av fler av våra kundcase eller bara är allmänt nyfiken på hur vi kan hjälpa dig när du vill renovera ditt kök på Lidingö så är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Roslagsgruppen. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Våra öppettider

Måndag - Torsdag: 9:00 - 17:00
Lunch: 12:00 - 13:00

Fredag: 9:00 - 14:00
Ej lunchstängt

Lördag & Söndag: Stängt