Takläggare på Lidingö

Roslagsgruppen är en takläggare på Lidingö som utför takomläggning på såväl små som stora fastigheter. Som takläggare kan vi hjälpa dig att lägga om, renovera samt måla ditt tak.

Taket är också känt som fastighetens mössa. Vilket det också finns belägg för då det är så som taket ska fungera – som en skyddande hatt som håller värmen kvar samtidigt som kyla och vatten hålls borta.

Kort sagt utgör taket en viktig funktion på din fastighet och skulle problem uppstå så måste omedelbara åtgärder tas till så att man slipper kostsamma och onödiga skador på fastigheten.

Är du intresserad av att veta mer om hur vi arbetar som takläggare på Lidingö och vad vi kan göra för dig får du gärna höra av dig så berättar vi mer.

Därför ska du välja Roslagsgruppen

  • Lång erfarenhet – sedan 1978

  • Gedigen kompetens

  • Bra renommé

  • Stor kundkrets

En takläggare med lång erfarenhet

Att lägga om, eller skaffa ett helt nytt tak, är en bra investering som medför många fördelar. Vilket dels skyddar dig och ditt hus, med dessutom höjer värdet på byggnaden.

Vi arbetar med takomläggning i Stockholm med omnejd och det har vi gjort sedan 1978. Som takläggare på Lidingö kan vi på Roslagsgruppen erbjuda den hjälp och det material som kan tänkas behövas för en komplett takrenovering på fastigheten i fråga.

Nära samarbeten för kompletta takarbeten

Vi vet att det är ett stort och omfattande arbete att lägga om ett tak, så när du anlitar oss strävar vi alltid efter att kunna göra allt för att det ska kräva så lite jobb och ansträngning från dig som möjligt.

Därför har vi också god kännedom om samtliga på marknaden förekommande tak och ingår i nära samarbete med skickliga plåtslagare i närheten. Vi levererar även alla takpannor som förekommer på marknaden.

Har du eventuella frågor och funderingar angående vårt arbete och Roslagsgruppen som takläggare på Lidingö är du varmt välkommen att ta kontakt med oss för närmare information.

Våra öppettider

Måndag - Torsdag: 9:00 - 17:00
Lunch: 12:00 - 13:00

Fredag: 9:00 - 14:00
Ej lunchstängt

Lördag & Söndag: Stängt