En heltäcckande byggare

Vi hjälper dig med allt inom bygg. Vi utför små som stora byggnationer och är ett heltäckande byggentreprenadföretag med brett tjänstutbud.

Anlita oss för husets utsida! Vi utför heltäckande fasadrenoveringar samt takomläggningar.
Vi bygger alla typer av stommar och arbetar med de flesta fasader. Vi utför totalentreprenad samt nyproduktion.
Kök och badrum enligt alla dina önskemål! Inget jobb för stort eller för litet. Välkommen att kontakta oss!
Hjälp med allt inom bygg. Vi har lång erfarenhet av hantverkartjänster, oavsett byggprojekt tar vi alltid ett helhetsansvar.

Därför ska du välja Roslagsgruppen

  • Lång erfarenhet – sedan 1978

  • Gedigen kompetens

  • Bra renommé

  • Stor kundkrets

En takläggare med lång erfarenhet

Att lägga om, eller skaffa ett helt nytt tak, är en bra investering som medför många fördelar. Vilket dels skyddar dig och ditt hus, med dessutom höjer värdet på byggnaden.

Vi arbetar med takomläggning i Stockholm med omnejd och det har vi gjort sedan 1978. Som takläggare på Lidingö kan vi på Roslagsgruppen erbjuda den hjälp och det material som kan tänkas behövas för en komplett takrenovering på fastigheten i fråga.

Nära samarbeten för kompletta takarbeten

Vi vet att det är ett stort och omfattande arbete att lägga om ett tak, så när du anlitar oss strävar vi alltid efter att kunna göra allt för att det ska kräva så lite jobb och ansträngning från dig som möjligt.

Därför har vi också god kännedom om samtliga på marknaden förekommande tak och ingår i nära samarbete med skickliga plåtslagare i närheten. Vi levererar även alla takpannor som förekommer på marknaden.

Har du eventuella frågor och funderingar angående vårt arbete och Roslagsgruppen som takläggare på Lidingö är du varmt välkommen att ta kontakt med oss för närmare information.

Takläggare på Lidingö