Kök- och Badrumsrenovering

Badrum och Kök enligt dina önskemål!

Vi har utfört badrumsrenoveringar sedan 1990. Här är inget jobb för litet, men inte heller för stort. Vi kan renovera den lilla gästtoaletten i sommarstugan, eller bygga om hela ditt stora badrum med ny inredning från golv till tak. Vi ser till att uppdraget sker effektivt med ordning och reda så att du snabbt får tillgång till ditt nya badrum. Eftersom vi har all kompetens i företaget, som plattsättare, rörmokare, snickare och elektriker, är det endast oss du har kontakt med.

 

Badrumsrenoveringar

BadrumsrenoveringarVi har utfört badrumsrenoveringar sedan 1990. Ni behöver enbart anlita oss då vi har all kompetens i företaget såsom plattsättare, rörmokare, snickare och elektriker. En kontakt innebär mindre bekymmer. Företaget är behörigt enligt Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum. Reg.nr. 210008336.

Några av våra leverantörer är Megakakel, Kakeldax, Kakeldesign, Höganäs kakel, Centro Kakel. Vi hjälper även till med beställning av inredning om så önskas. Vi utför totalentreprenad inom badrumsrenoveringar samt nyproduktion.

 

Vi monterar praktiska och funktionella kök!

Vi monterar de flesta typer av kök, från Ikea-kök till arkitektritade drömkök. Vi har ofta totalentreprenaden för köksombyggnaden. Från det att vi kommer ut till dig och tittar och diskuterar till att vi är färdiga har du enbart kontakt med oss. Vi tar även ansvar för el-och VVS-installationerna.