Om oss

Ett byggföretag i tiden

Roslagsgruppen är ett företag med lång erfarenhet. Företaget startades 1973 som en färgaffär med tillhörande hantverkstjänster. Idag drivs företaget av Magnus Söderman och Johan Karlén, Christer Öberg till vänster i bild – numera pensionerad, som ett heltäckande byggentreprenadföretag med ett brett tjänsteutbud. Under ett och samma tak finns de flesta yrkeskategorier som behövs för att utföra ett byggprojekt som totalentreprenör.

Små som stora byggnationer i Norrort med omnejd

Vi utför såväl stora som små byggnationer och strävar alltid efter att våra kunder ska vara helt nöjda med utfört arbete och vår service. Effektivitet, flexibilitet och kvalitetsmedvetenhet präglar företaget. Genom åren har vi byggt exklusiva arkitektritade villor och renoverat putsade fasader men också byggt uteplatser och anlagt swimmingpooler. Under ett och samma tak finns de flesta yrkeskategorier som behövs för att utföra ett byggprojekt som totalentreprenör.

Våra kunder återkommer och det är vi stolta över. Det är ett kvitto på att vi gör ett bra jobb. Våra kunder ställer höga krav på oss och vi gör vårt yttersta för att förverkliga deras drömmar, oavsett om det handlar om att bygga ett nytt hus, renovera badrum eller lägga om taket. Inget uppdrag är för stort eller för litet. Oavsett byggprojekt tar vi alltid ett helhetsansvar.

Välkommen att kontakta oss!
Magnus och Johan