Ombyggnad och Tillbyggnad i Täby

Vi bygger ditt drömhus!

Vi bygger alla typer av stommar och arbetar med de flesta fasader. Antingen om du har en egen ritning eller så tar vi en av de arkitekter som vi samarbetar med fram en ritning efter dina önskemål.

När det gäller om- och tillbyggnader utför vi allt från mindre byggserviceuppdrag till större entreprenader, alltid som totalentreprenör. Alltid med hög kvalitet på jobben, ett resultat av en stor yrkesskicklighet och noggrannhet. Vi gör ingen skillnad på uppdrag. Oavsett om det handlar om att bygga en altan eller bygga ett garage, renovera ditt hus eller byta fasad har vi samma engagemang. Vi är en personlig byggpartner som erbjuder ett brett utbud av tjänster där våra gedigna hantverkskunskaper kommer väl till pass.

Om- och tillbyggnader

Vi har stor erfarenhet av alla slags om- och tillbyggnader. Vi utför allt från markarbeten till fullt färdigt in- och utvändigt. Med oss kan du välja att förmedla kontakt med en arkitekt inför ditt projekt. Kontakta oss för mer information.

Något som är viktigt när man anlitar en hantverkare är att det ska kännas rätt: service, tillgänglighet och kompetens ska möta dina förväntningar. Oavsett vad du behöver hjälp med när du anlitar oss som byggföretag kan vi försäkra dig om att jobbet utförs med kvalitet och omsorg in i minsta detalj. Vi på Roslagsgruppen har samlat snickare, elektriker, plattsättare och rörmokare i samma företag.