Takomläggning och Fasadrenovering i Täby

Anlita oss för husets utsida!

Roslagsgruppen utför heltäckande fasadrenoveringar och det innebär hela utsidan, från ytterväggar i olika material till fönster, plåtarbeten och dekorativa detaljer. Allt som syns utåt, helt enkelt. Vi ger hela fastigheten ett lyft som både är snyggt och skyddar mot väder, vind och ålder. Vi är särskilt duktiga på att renovera putsade fasader, en kunskap som grundar sig på lång erfarenhet och att använda rätt material.

I behov av tak- och fasadrenovering och behöver hjälp?

En fasadrenovering är en investering för framtiden. Eftersom det ofta rör sig om stora summor vill både vi och våra kunder att inga onödiga missförstånd uppstår. För att hjälpa våra kunder till den kostnadseffektivaste lösningen använder vi oss av vår långa erfarenhet i branschen. Har familjen växt och ni behöver mer utrymme? Då kan ett taklyft vara en bra idé! Vi lyfter taket och en extra våning uppstår. Läs gärna mer om oss i vår broschyr!

Takomläggning

Efter takomläggning, TäbyPågående takomläggning, Täby

Takarbeten kräver både erfarenhet och kunskap. Vi har kompetenta takläggare som vet vad som krävs när det är dags att renovera eller lägga nytt tak. Vi har också resurser att göra taklyft för att skapa mer utrymme i huset. Vi har utfört takomläggningar sedan 1978.

Vi har god kännedom om samtliga på marknaden förekommande tak. Vi samarbetar även med plåtslagare. Vi kan leverera alla på marknaden förekommande takpannor. Att lägga ett nytt tak är en bra investering som dels skyddar dig och ditt hus men samtidigt höjer värdet på ditt hus.

 

Fasadrenovering

Efter fasadrenovering, TäbyPågående fasadrenovering, Täby

En tak- och fasadrenovering är en investering för framtiden. Dels kommer ditt hus se ut som nytt och samtidigt kommer ditt hus livslängd att öka markant. Vi utför alltid fasadrenoveringar med det bästa materialet så att slutresultatet blir så bra som möjligt.

Vi har utfört fasadrenoveringar sedan 1978. Vid fasadputsning använder vi endast kalk- och cementbaserat material för bästa resultat. Vid avfärgning använder vi enbart kalkbaserad färg samt Serponit stänkputs.