Totalentreprenad i Täby

En heltäckande byggare i Stockholm

Vi utför såväl stora som små byggnationer och strävar alltid efter att våra kunder ska vara helt nöjda med utfört arbete och vår service. Effektivitet, flexibilitet och kvalitetsmedvetenhet präglar företaget. Genom åren har vi byggt exklusiva arkitektritade villor och renoverat putsade fasader men också byggt uteplatser och anlagt swimmingpooler. Under ett och samma tak finns de flesta yrkeskategorier som behövs för att utföra ett byggprojekt som totalentreprenör.

Våra kunder återkommer och det är vi stolta över. Det är ett kvitto på att vi gör ett bra jobb. Våra kunder ställer höga krav på oss och vi gör vårt yttersta för att förverkliga deras drömmar, oavsett om det handlar om att bygga ett nytt hus, renovera badrum eller lägga om taket. Inget uppdrag är för stort eller för litet. Oavsett byggprojekt tar vi alltid ett helhetsansvar för totalentreprenaden!

Nyproduktion & Helentreprenad 

Att bygga ett nytt hus är kanske den största affären man gör i livet. Och slutresultatet ska vara perfekt. Vi är noga med att ha en nära kontakt med dig som beställare redan från början. Det innebär att vi är med redan i planeringsstadiet och ändra fram till att vi lämnar över nycklarna.

På möten går vi igenom de idéer du har, vad ska rummen användas till, hur stort ska köket vara och vilka framtidsplaner finns för huset. Det faktum att vi är med hela vägen med yttersta byggansvar säkerställer en välfungerande byggprocess och att alla moment utförs på rätt sätt från början.